Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali300g63kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)144g336kcal16.3g0.7g28.1g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 180g293kcal50.4g0g10g0g
Lihapullat saarioinen60g144kcal9g5.6g9g1.2g
Hapankaali 300g84kcal3.2g12.9g0.6g6.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g132g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Pekoni, paistettu 60g309kcal9.9g0g30.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g2546kcal187g77g158g34.6g
Valittu annoskoko1200g1273kcal93.5g38.5g79g17.3g
Annoskoko puolitettuna600g637kcal46.8g19.3g39.5g8.7g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351