Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 142g1257kcal0g0g142.1g0g
Pellavansiemenöljy284g2558kcal0g0g284.2g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g142g114kcal0g0g12.8g0g
Viinietikka 632g131kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g8118kcal0g6.4g878.2g0g
Valittu annoskoko1200g4059kcal0g3.2g439.1g0g
Annoskoko puolitettuna600g2029kcal0g1.6g219.6g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233