Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)327g2351kcal0.3g0.3g261.2g0g
Vesi245g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 220g1949kcal0g0g220.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki408g229kcal34.7g20.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g9057kcal70g41.4g964.8g0g
Valittu annoskoko1200g4529kcal35g20.7g482.4g0g
Annoskoko puolitettuna600g2264kcal17.5g10.4g241.2g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880