Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 438g625kcal54.8g1.3g44.9g0g
Sokeri 169g687kcal0g169.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 194g666kcal19.8g135.9g2.3g6.8g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g398g996kcal0g247g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g5949kcal149.2g1106.6g94.4g13.6g
Valittu annoskoko1200g2975kcal74.6g553.3g47.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna600g1487kcal37.3g276.7g23.6g3.4g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513