Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g500g1850kcal22.5g155g125g18.5g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g200g220kcal46g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g250g350kcal19.2g30g17.5g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)188g38kcal1.1g6.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g4949kcal179.2g389.2g294.8g39.2g
Valittu annoskoko1200g2474kcal89.6g194.6g147.4g19.6g
Annoskoko puolitettuna600g1237kcal44.8g97.3g73.7g9.8g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822