Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 185g1137kcal44.4g12.2g99.7g13.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl106g359kcal14.8g59.1g7.1g11.6g
Vehnäjauho puolikarkea 211g724kcal21.5g147.7g2.5g7.4g
Rypsiöljy 79g700kcal0g0g79.1g0g
Vehnälese 26g60kcal3.5g4.1g1.2g9.9g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 264g118kcal0.8g26.4g0.3g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g106g376kcal0.3g93.9g0.8g4.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 40g146kcal7.3g4.4g8.6g12g
Hunaja 79g261kcal0.4g63.9g0g0g
Siirappi, tumma106g338kcal0.1g78.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g8436kcal186.2g979.6g398.6g118.2g
Valittu annoskoko1200g4218kcal93.1g489.8g199.3g59.1g
Annoskoko puolitettuna600g2109kcal46.6g244.9g99.7g29.6g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500