Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60g434kcal0.7g0.2g48.6g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g80g463kcal17.5g15.9g40.4g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g150g426kcal44.1g5.2g25.4g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g249g681kcal49.9g2.5g54.8g0g
Pakastepinaatti rainbow299g60kcal9.3g1.5g2.4g3.9g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 199g53kcal6.6g6.2g0g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g50g134kcal14.2g1.2g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g4822kcal312.6g67.2g381.6g8g
Valittu annoskoko1200g2411kcal156.3g33.6g190.8g4g
Annoskoko puolitettuna600g1206kcal78.2g16.8g95.4g2g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697