Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi477g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 29g21kcal3.8g0.3g0.1g2g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)24g215kcal0g0g23.9g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl658g2239kcal92.2g421.4g20.4g36.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g4949kcal192g843.4g88.8g76.4g
Valittu annoskoko1200g2475kcal96g421.7g44.4g38.2g
Annoskoko puolitettuna600g1237kcal48g210.9g22.2g19.1g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108