Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 312g517kcal52.3g0g34.4g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g266g181kcal4.2g35g0.5g2.1g
Porkkana, raaka, annos 100g162g46kcal1g9.1g0.3g4.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g26g32kcal0.7g1.6g2.4g0.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%103g113kcal2.8g2.8g10.3g0g
Voi 7.8g57kcal0.1g0g6.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai10g36kcal1.2g7.2g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g1959kcal124.6g111.4g108.8g13.8g
Valittu annoskoko1200g980kcal62.3g55.7g54.4g6.9g
Annoskoko puolitettuna600g490kcal31.2g27.9g27.2g3.5g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264