Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 587g2013kcal59.8g410.7g7g20.5g
Voi 106g770kcal1.3g0.4g86.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g11g33kcal1.2g6.4g0.7g3g
Sokeri 90g366kcal0g90.2g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 58g83kcal7.3g0.2g6g0g
Hiiva 27g20kcal3.5g0.3g0.1g1.8g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 319g202kcal9.6g15.3g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g6975kcal165.4g1047g222.6g50.6g
Valittu annoskoko1200g3488kcal82.7g523.5g111.3g25.3g
Annoskoko puolitettuna600g1744kcal41.4g261.8g55.7g12.7g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403