Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl204g61kcal9.4g3.9g0.6g3.3g
Kukkakaali 350g84kcal6.3g7.7g1.1g8.1g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen233g77kcal7.7g11.4g0g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2401g532kcal48.4g51.8g9.4g25.2g
Valittu annoskoko1201g266kcal24.2g25.9g4.7g12.6g
Annoskoko puolitettuna600g133kcal12.1g13g2.4g6.3g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892