Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Tomaatti, tuore175g36kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Papu valkoinen, keitetty 175g188kcal14.8g24.5g0.6g12.3g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk123g48kcal2.1g9.3g0.1g6.1g
Fariinisokeri13g53kcal0g13.1g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g438g131kcal4.4g17.5g1.3g0g
Oliiviöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2401g1462kcal50.8g165g53.2g52.8g
Valittu annoskoko1201g731kcal25.4g82.5g26.6g26.4g
Annoskoko puolitettuna600g366kcal12.7g41.3g13.3g13.2g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914