Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g4174g1252kcal192g83.5g12.5g66.8g
Herne 1002g690kcal50.7g93.8g4g31.1g
Lime, kuorittu, annos 50g417g150kcal2.5g9.2g4.6g11.7g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g2504g3005kcal550.9g22.5g87.6g12.5g
Vesi1669g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 234g2067kcal0g0g233.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14329kcal1592.2g418g684.8g244.2g
Valittu annoskoko10000g7165kcal796.1g209g342.4g122.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3582kcal398.1g104.5g171.2g61.1g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041