Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 500g120kcal9.1g11g1.5g11.5g
Purjosipuli 65g15kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)11g11kcal0.8g1.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2402g993kcal69.8g29g58.4g26.2g
Valittu annoskoko1201g496kcal34.9g14.5g29.2g13.1g
Annoskoko puolitettuna601g248kcal17.5g7.3g14.6g6.6g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901