Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra5319g4255kcal904.3g53.2g53.2g0g
Sipuli (kuorittu)1822g492kcal23.7g87.4g3.6g31g
Voi, 1 tl, 5 g598g4368kcal6g6g478.7g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2261g7686kcal45.2g67.8g791.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33603kcal1958.4g428.8g2653.4g62g
Valittu annoskoko10000g16802kcal979.2g214.4g1326.7g31g
Annoskoko puolitettuna5000g8401kcal489.6g107.2g663.4g15.5g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352573