Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi2663g3694kcal500.7g0g186.4g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2663g666kcal26.6g146.5g0g37.3g
Sipuli (kuorittu)366g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)333g1431kcal18.3g213g56.6g3.7g
Vesi3329g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys100g365kcal0.4g89.9g0.5g1.4g
Lasagnelevy Rainbow546g2004kcal76.4g387.6g16.9g16.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16516kcal1254.4g1709.2g522.2g130g
Valittu annoskoko10000g8258kcal627.2g854.6g261.1g65g
Annoskoko puolitettuna5000g4129kcal313.6g427.3g130.6g32.5g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89142