Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 3740g1223kcal23.2g207.9g7.5g95.4g
Valkosipuli 97g105kcal7.7g15.8g0.6g2g
Vesi, vesijohtovesi 4488g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%1496g1346kcal59.8g113.7g74.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow45g117kcal4.5g4.5g9g0.7g
Ruokaöljy keskiarvo 135g1189kcal0g0g134.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7960kcal190.4g683.8g452.8g196.2g
Valittu annoskoko10000g3980kcal95.2g341.9g226.4g98.1g
Annoskoko puolitettuna5000g1990kcal47.6g171g113.2g49.1g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204