Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas100g255kcal16.6g34.1g6.1g30g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl200g699kcal28g127.9g6.2g11g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Dolmio Light Classico Bolognese250g92kcal3g19.5g0.2g1.7g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)200g570kcal61.9g0g34g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).150g165kcal37.5g0g1.5g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g25g66kcal5.2g0g5g0g
Hillosipulisäilyke 35g17kcal0.4g3.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g4523kcal305.2g369.6g196.2g86.6g
Valittu annoskoko1204g2262kcal152.6g184.8g98.1g43.3g
Annoskoko puolitettuna602g1131kcal76.3g92.4g49.1g21.7g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87610