Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 702g1008kcal112.3g0g62.4g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g351g421kcal11.9g12.6g35.1g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)11g60kcal0g0g6.7g0g
Tilli, tuore 140g42kcal5.2g1.3g1.1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g3062kcal258.8g27.8g210.6g5.8g
Valittu annoskoko1204g1531kcal129.4g13.9g105.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna602g765kcal64.7g7g52.7g1.5g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203