Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 175g1267kcal2.1g0.7g142g0g
Suklaa tumma 210g1082kcal8.2g111.6g65g11.1g
Sokeri 370g1503kcal0g369.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g170g528kcal28.9g91.9g4.9g22.1g
Cashewpähkinä 87g501kcal17.5g16.4g40.5g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g10309kcal161.4g1182g544.2g72.6g
Valittu annoskoko1204g5155kcal80.7g591g272.1g36.3g
Annoskoko puolitettuna602g2577kcal40.4g295.5g136.1g18.2g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276