KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi370g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g277g1090kcal224.7g19.4g11.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 102g320kcal10.7g60.4g2.2g5.6g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g93g527kcal21.1g18g45.9g5.5g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 60g194kcal17.4g4.2g12g18.4g
Kananmuna kuoreton 203g290kcal25.4g0.6g20.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 50g441kcal0g0g49.9g0g
Hiiva, 50g37g23kcal4.8g0.4g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 12g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g5771kcal608.4g206g284.2g59g
Valittu annoskoko1204g2886kcal304.2g103g142.1g29.5g
Annoskoko puolitettuna602g1443kcal152.1g51.5g71.1g14.8g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533