Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)234g1684kcal1.9g1.9g187.1g0g
Sokeri 327g1329kcal0g327.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 374g1284kcal38.1g261.9g4.5g13.1g
Kananmuna kuoreton 206g294kcal25.7g0.6g21.1g0g
Leivinjauhe 4.7g8.2kcal0.2g1.8g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 47g21kcal1.4g2.2g0.7g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 11g42kcal2.1g1.2g2.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g9323kcal138.8g1193.4g431.6g33g
Valittu annoskoko1204g4662kcal69.4g596.7g215.8g16.5g
Annoskoko puolitettuna602g2331kcal34.7g298.4g107.9g8.3g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925