Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 279g957kcal28.4g195.1g3.3g9.8g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 45g183kcal0g45g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen375g124kcal12.4g18.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 129g162kcal14.2g0.3g11.6g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl34g309kcal0g0g34.3g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g32g167kcal1.3g19g9.6g1.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.6g34kcal0g8.5g0g0g
Banaani, kuorittu 268g233kcal2.8g49g1.1g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g4611kcal120.2g683g144.2g32.8g
Valittu annoskoko1204g2305kcal60.1g341.5g72.1g16.4g
Annoskoko puolitettuna602g1153kcal30.1g170.8g36.1g8.2g
Arvot/100g100g192kcal5g28.4g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394