Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 439g175kcal15.1g17.8g2.6g8.8g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Vesi643g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Oliiviöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g604kcal34.8g50.6g23.6g23.2g
Valittu annoskoko1204g302kcal17.4g25.3g11.8g11.6g
Annoskoko puolitettuna602g151kcal8.7g12.7g5.9g5.8g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462811