Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 327g1122kcal33.3g228.8g3.9g11.4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 140g992kcal1g0.6g111.7g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Sokeri84g340kcal0g83.7g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 335g101kcal9.7g12.1g0.3g0g
Puolukka 140g54kcal0.6g9.5g0.7g3.6g
Raparperi 112g38kcal0.8g6.1g0.1g1.6g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g5332kcal92g690g233.4g33.4g
Valittu annoskoko1204g2666kcal46g345g116.7g16.7g
Annoskoko puolitettuna602g1333kcal23g172.5g58.4g8.4g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068