Ruusukaalipata

Keitä pestyt ruusukaalit ja pakastekukkakaalit suolavedessä n. 10 min. Sillä aikaa ruskista pekonisuikaleet, sipuli ja jauheliha oliiviöljyssä, mausta tummilla mausteilla kuten pippuri, chili yms. Sekoita kypsät raaka-aineet uunivuoassa ja ynnää sinapista sekä kermasta kastike, mausta makusi mukaan esim.

mustapippurilla tai rosmariinilla.

Lisää kastike vuokaan viimeisenä ja sen jälkeen ripottele kuutioitu sulatejuustopala pinnalle ja lykkää 225 asteiseen uuniin n. 10-15 minuutiksi.

Sekoita kerran koko hössötys kunnolla ja lisää asteita 250 asti ja ruskista pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali (keitetty)2492g473kcal34.9g47.3g12.5g62.3g
Kukkakaali 997g240kcal18g21.9g3g22.9g
Jauheliha, sika-nauta 3322g7357kcal581.4g0g564.8g0g
Pekoni rasvainen 706g2654kcal84.7g0g261.2g0g
Sinappi 266g349kcal11.6g37.5g15.9g4.5g
Oliiviöljy 224g1983kcal0g0g224.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 831g2742kcal16.6g24.9g290.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g748g202kcal9.7g35.9g1.5g12.7g
Sulatejuusto eva (Arla), annos 10g415g623kcal66.4g4.2g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33246kcal1646.6g343.4g2822.6g204.8g
Valittu annoskoko10000g16623kcal823.3g171.7g1411.3g102.4g
Annoskoko puolitettuna5000g8312kcal411.7g85.9g705.7g51.2g
Arvot/100g100g166kcal8.2g1.7g14.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151178