Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g1976g6322kcal237.1g5.9g592.7g0g
Herkkusieni säilyke 2673g453kcal56.1g5.3g8g64.1g
Sipuli 639g193kcal8g30.7g1.3g10.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 29g96kcal0.6g0.9g10.2g0g
Punaviini 581g410kcal1.8g1.2g0g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g4067g13341kcal532.8g2631.6g77.3g284.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41630kcal1672.8g5351.2g1379g719.4g
Valittu annoskoko10000g20815kcal836.4g2675.6g689.5g359.7g
Annoskoko puolitettuna5000g10408kcal418.2g1337.8g344.8g179.9g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981