Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g1070g2451kcal117.7g182g171.3g0g
Vesi5817g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1513g908kcal22.7g196.6g1.5g13.6g
Lanttu 419g121kcal4.2g19.3g1.3g7.5g
Sipuli (kuorittu)349g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala128g358kcal25.6g6.4g25.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g617g173kcal3.7g36.7g1.2g15.4g
Valio voi87g628kcal0.9g0.9g69.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9466kcal358.6g917.4g542.8g84.8g
Valittu annoskoko10000g4733kcal179.3g458.7g271.4g42.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2367kcal89.7g229.4g135.7g21.2g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484