Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4980g1746kcal230.1g97.1g14.9g124.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1992g478kcal35.9g59.8g10g37.8g
Sipuli (kuorittu)299g81kcal3.9g14.3g0.6g5.1g
Voi 139g1012kcal1.7g0.6g113.4g0g
Mozzarella light598g956kcal119.5g3g53.8g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g1992g1394kcal39.8g65.7g103.6g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11334kcal861.8g481g592.6g358.8g
Valittu annoskoko10000g5667kcal430.9g240.5g296.3g179.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2834kcal215.5g120.3g148.2g89.7g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147