Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g125g28kcal3g3.3g0.3g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)188g338kcal35.6g0.2g20.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g188g113kcal2.8g24.4g0.2g1.7g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g156g17kcal1.7g1.6g0.3g1.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g281g57kcal1.7g10.7g0.8g3.9g
Kurkku 63g6.8kcal0.4g0.9g0.1g0.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 25g50kcal0.3g0.5g5g1.1g
Kananmuna, keitetty 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)9g1.9kcal0g0.6g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original6.3g4.4kcal0.3g0.5g0.2g0.2g
Oliiviöljy 26g232kcal0g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2410g2087kcal126g86.2g135.8g18.4g
Valittu annoskoko1205g1043kcal63g43.1g67.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna603g522kcal31.5g21.6g34g4.6g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242308