Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas100g255kcal16.6g34.1g6.1g30g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl200g700kcal28g128g6.2g11g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Dolmio Light Classico Bolognese250g93kcal3g19.5g0.3g1.8g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)200g570kcal62g0g34g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).150g165kcal37.5g0g1.5g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g25g66kcal5.3g0g5g0g
Hillosipulisäilyke 35g17kcal0.4g3.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2410g4527kcal305.6g369.8g196.4g86.8g
Valittu annoskoko1205g2263kcal152.8g184.9g98.2g43.4g
Annoskoko puolitettuna603g1132kcal76.4g92.5g49.1g21.7g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87610