Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 200g162kcal3.1g33.7g0.1g6g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g240g228kcal48g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g11g100kcal0g0g11.3g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g100g170kcal1.6g2.1g17g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g14g17kcal0.3g0.8g1.3g0.2g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g500g125kcal4.5g20.5g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2411g1682kcal118g127.2g74g17.4g
Valittu annoskoko1205g841kcal59g63.6g37g8.7g
Annoskoko puolitettuna603g420kcal29.5g31.8g18.5g4.4g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.3g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326543