Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.7g32.5g0.2g2.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Hirvikäristys250g375kcal50g0g15g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 100g103kcal3.5g18g1.1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2411g1320kcal116.4g112.8g33.4g15g
Valittu annoskoko1206g660kcal58.2g56.4g16.7g7.5g
Annoskoko puolitettuna603g330kcal29.1g28.2g8.4g3.8g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799