Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)995g4280kcal74.7g676.8g136.4g34.8g
Voi 332g2407kcal3.9g1.3g269.7g0g
Liivatelehti, gelatiini80g278kcal68.2g0g0.1g0g
Kahvi mustana 100ml664g21kcal2g2g0.7g0g
Taloussuklaa, Fazer2654g13670kcal103.5g1486.4g796.3g140.7g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio2654g8759kcal185.8g345.1g716.7g0g
Sokeri 564g2289kcal0g563.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g66g265kcal0g65.7g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1991g6768kcal39.8g59.7g696.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g77475kcal955.8g6401g5233.2g351g
Valittu annoskoko10000g38738kcal477.9g3200.5g2616.6g175.5g
Annoskoko puolitettuna5000g19369kcal239g1600.3g1308.3g87.8g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252