Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 259g33kcal2.9g2.5g0.5g2.6g
Tomaatti, tuore225g46kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Tonnikala öljyssä 338g642kcal91.7g0g30.4g0g
Kurkku, tuore135g14kcal0.8g2.3g0.1g0.9g
Kananmuna, keitetty 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g2175kcal255.6g28.2g114.2g13.4g
Valittu annoskoko1206g1087kcal127.8g14.1g57.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna603g544kcal63.9g7.1g28.6g3.4g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751