Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g193g636kcal30.9g119.6g3.9g11.6g
Atria kevyt jauheliha450g765kcal85.5g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)7.1g20kcal0.7g1.3g1.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen450g149kcal14.8g22g0g0g
Kananmuna kuoreton 71g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g3360kcal282.4g289.6g115g24.4g
Valittu annoskoko1206g1680kcal141.2g144.8g57.5g12.2g
Annoskoko puolitettuna603g840kcal70.6g72.4g28.8g6.1g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377