Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 13g13kcal0.2g0.6g1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl6.5g59kcal0g0g6.5g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Purjosipuli 145g33kcal2.6g3.5g0.3g3g
Vesi, vesijohtovesi 650g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)188g259kcal39.4g0g11.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto38g105kcal7.1g0g8.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.8g9kcal0.5g0.1g0.8g0g
Keittojuurekset, Rainbow100g25kcal0.9g4.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g1356kcal125.2g18g84.6g6.4g
Valittu annoskoko1206g678kcal62.6g9g42.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna603g339kcal31.3g4.5g21.2g1.6g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836