Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g564g276kcal7.9g44g7.9g5.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu23g23kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Jauheliha, sika-nauta 451g998kcal78.9g0g76.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g2626kcal178.6g100.8g169.4g13.2g
Valittu annoskoko1206g1313kcal89.3g50.4g84.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna603g657kcal44.7g25.2g42.4g3.3g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811