Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl75g672kcal0g0g74.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g75g545kcal0.7g0.7g59.7g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g187g634kcal37.3g0g54.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1493g418kcal9g88.8g3g37.3g
Kaali, valkokaali3731g787kcal44.8g126.9g7.5g78.4g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto933g2612kcal177.2g0g205.2g0g
Sipuli (kuorittu)522g141kcal6.8g25.1g1g8.9g
Jauheliha, sika-nauta 2985g6610kcal522.4g0g507.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24838kcal1596.4g483g1825.2g249.2g
Valittu annoskoko10000g12419kcal798.2g241.5g912.6g124.6g
Annoskoko puolitettuna5000g6210kcal399.1g120.8g456.3g62.3g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158