Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 22g15kcal0.3g2.5g0.3g0.9g
Persilja 133g36kcal1.8g1.5g0.3g10.6g
Herne-maissi-paprika, Rainbow994g795kcal41.7g129.2g8.9g30.8g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)552g193kcal13.2g25.9g2.8g14.4g
Ruokasuola jodioitu 14g0.4kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 4.4g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Rypsiöljy 31g273kcal0g0g30.9g0g
Oliiviöljy 31g273kcal0g0g30.9g0g
Sipuli (kuorittu)221g60kcal2.9g10.6g0.4g3.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1546g2628kcal293.7g0g154.6g0g
Kasvisliemikuutio 49g148kcal4.6g6.6g11.4g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 1987g1513kcal37.4g308g4g19.9g
Vesi, vesijohtovesi 4417g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11896kcal792.4g972g489.2g164.8g
Valittu annoskoko10000g5948kcal396.2g486g244.6g82.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2974kcal198.1g243g122.3g41.2g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278