Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g152g42kcal0.9g9g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 18g93kcal0.1g0.1g10.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.1g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 117g41kcal5.4g2.3g0.3g2.9g
Kanaliemi rainbow 1 L583g291kcal23.3g5.8g23.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)117g70kcal1.2g5.2g4.7g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g8.7g7.7kcal0.1g1.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.2kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3g16kcal0g0g1.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 20g6.9kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Kanaliemi rainbow 1 L99g49kcal3.9g1g3.9g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)20g12kcal0.2g0.9g0.8g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g1.5g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2415g1307kcal74.4g62.2g91.8g17.2g
Valittu annoskoko1208g653kcal37.2g31.1g45.9g8.6g
Annoskoko puolitettuna604g327kcal18.6g15.6g23g4.3g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563