Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha233g397kcal44.3g0g23.3g0g
Tomaattimurska 467g137kcal2.6g24.7g0.9g8.9g
Kidneypapu, suolaliemessä169g186kcal13.2g30.4g0.8g13.5g
Chili paprika punainen29g12kcal0.6g2.6g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)88g388kcal19.3g0.9g34.1g0g
Paprika, punainen90g23kcal0.8g4.2g0.4g1.8g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g117g84kcal2.9g19.6g0.1g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2415g2485kcal169.8g169.6g119.4g49g
Valittu annoskoko1208g1242kcal84.9g84.8g59.7g24.5g
Annoskoko puolitettuna604g621kcal42.5g42.4g29.9g12.3g
Arvot/100g100g103kcal7g7g4.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057