Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 175g561kcal46.9g0g41.9g0g
Vesi657g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi14g41kcal1.3g1g3.3g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g328g164kcal4.6g36.1g0.7g4.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g33g92kcal6.2g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2415g1716kcal118g74.2g106.2g8.6g
Valittu annoskoko1207g858kcal59g37.1g53.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna604g429kcal29.5g18.6g26.6g2.2g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901