Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g84g294kcal10.1g59.6g1.8g2.5g
Ruisjauho Pirkka69g210kcal6.7g41.9g1.4g10.3g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka144g497kcal18.7g95g3.9g5.8g
Kuivahiiva, annos 11g8.8g32kcal4g3.5g0.5g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Vesi184g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g36g324kcal0g0g36g0g
Heinz ketsuppi72g73kcal0.6g17.2g0.1g0g
Chilikastike (Hp)12g16kcal0.1g3.9g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti264g369kcal47.5g2.6g13.2g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka108g62kcal0.4g15.1g0.1g1.2g
Aurajuusto (Valio), annos 17g64g218kcal12.8g0g18.6g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%160g456kcal49.6g0g27.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2416g5098kcal301g477.6g205.6g39.6g
Valittu annoskoko1208g2549kcal150.5g238.8g102.8g19.8g
Annoskoko puolitettuna604g1275kcal75.3g119.4g51.4g9.9g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890