Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3311g563kcal13.2g82.8g19.9g23.2g
Sipuli, paistettu 662g670kcal8.5g32.2g54.3g11.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g66g69kcal5.2g10.8g0.4g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2119g430kcal12.7g80.5g6.4g29.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1656g4952kcal298g19.9g413.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima397g1550kcal115.2g0g119.2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1656g2286kcal310.4g0g115.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl133g1192kcal0g0g132.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23424kcal1526.4g452.4g1725g131.2g
Valittu annoskoko10000g11712kcal763.2g226.2g862.5g65.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5856kcal381.6g113.1g431.3g32.8g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293945