Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 450g81kcal2.5g11.2g1.8g3.1g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.1g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%75g187kcal11.2g2.3g15g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g22g13kcal0.5g1.8g2.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g38g45kcal1.2g1.8g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2418g979kcal39.6g62.8g63.6g14.4g
Valittu annoskoko1209g490kcal19.8g31.4g31.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna605g245kcal9.9g15.7g15.9g3.6g
Arvot/100g100g41kcal1.6g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977