Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1879g6446kcal191.4g1315g22.5g65.8g
Sokeri 491g1994kcal0g490.8g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1272g1763kcal159g3.8g124.6g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 578g3067kcal0g0g346.8g0g
Kaurajuoma, GoGreen5780g2312kcal57.8g346.8g57.8g34.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31165kcal816.4g4312.8g1103.4g201g
Valittu annoskoko10000g15583kcal408.2g2156.4g551.7g100.5g
Annoskoko puolitettuna5000g7791kcal204.1g1078.2g275.9g50.3g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526