Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 6.8g60kcal0g0g6.7g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 100g36kcal0.2g7.1g0.1g2g
Kaurahiutale 8g30kcal1.2g4.6g0.6g0.8g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.2g0.5kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 5g15kcal0g3.7g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g290kcal2.8g33.2g14.8g5.8g
Valittu annoskoko121g145kcal1.4g16.6g7.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna61g73kcal0.7g8.3g3.7g1.5g
Arvot/100g100g120kcal1.2g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918