Heidin Juustokeitto

Kuullota sipulit ja sekoita joukkoon vehnäjauho.

Lisää kasvisliemi 1L ja sekoita kunnes suurustuu.

Lisää juusto, kerma ja mausteet.

Tarkista maku, anna kiehahtaa pienellä lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1.7g3.9kcal0g0.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)13g46kcal3.8g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%17g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g136kcal8.6g5g8.8g0.4g
Valittu annoskoko121g68kcal4.3g2.5g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna61g34kcal2.2g1.3g2.2g0.1g
Arvot/100g100g56kcal3.6g2.1g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103090