Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Herne 22g15kcal1.1g2g0.1g0.7g
Kuohukerma,valio,2dl22g74kcal0.4g0.7g7.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g16g46kcal2.6g0.2g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g344kcal8.6g8.4g29.8g2.2g
Valittu annoskoko121g172kcal4.3g4.2g14.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna61g86kcal2.2g2.1g7.5g0.6g
Arvot/100g100g142kcal3.5g3.5g12.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327